Hieroja Jyväkorpi

Klassinen hieronta

Hieronta on perinteinen ja hyvä tapa hoitaa lihaskipuja, kireyksiä ja jännitystiloja sekä ennaltaehkäistä niiden syntymisiä. Klassisella hieronnalla muokataan pehmytkudoksia monipuolisilla hierontaotteilla ja sillä tehostetaan verenkiertoa ja aineenvaihduntaa kudoksissa, jonka seurauksena oireet lievittyvät ja helpottuvat.

Hieronta soveltuu hyvin palautumiseen arjen, työelämän tai harrastusten rasituksista. Aktiivisesti liikuntaa harrastaville hieronta sopii erinomaisesti huoltavana toimenpiteenä fyysisistä harjoituksista.

Hieronta vaikuttaa kehoosi kokonaisvaltaisesti ja hoidon jälkeen voit tuntea olosi rentoutuneeksi, olosi kevyemmäksi sekä mielesi virkeämmäksi.

Hierontahoidon ei ole tarkoitus tuottaa tuskaa, mutta makea kipu on sallittua. Kerrothan hoitotilanteessa tuntemuksiasi, jotta hoito olisi miellyttävä, rentouttava ja tehokas. Vuorovaikutus edesauttaa myös suunniteltaessa tulevia hierontakäyntejä.

Perushieronnan lisäksi hoitoni sisältävät tarvittaessa kylmä- ja lämpöhoitoja.

Intialainen päänhieronta

Intialainen päänhieronta soveltuu erinomaisesti stressin hoitoon, päänsärkyongelmiin, jännitysniskaoireisiin tai hetken rentoutumiseen.

Intialainen päänhieronta lievittää lihasjännityksiä, rentouttaa, parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, tervehdyttää hiuspohjaa, lievittää stressiä sekä parantaa keskittymiskykyä.

Ohjaus ja neuvonta

Kannustan, ohjeistan ja motivoin asiakkaitani monimuotoiseen lihashuoltoon, joita ovat erilaiset venytykset sekä lihaskuntoharjoittelu. Omaehtoisen harjoittelun avulla voit ylläpitää tai kehittää toimintakykyäsi sekä ennaltaehkäistä ongelmien syntymistä lihaksistoosi.

Klassinen hieronta

Hieroja Jyväkorpi  •  puh. 045 239 0774  •  Aleksis Kiven katu 30 D (sisäpiha), 33200 Tampere  •  jyvakorpi@gmail.com